Lidt om Højme`s Varmtvandssvømning

Lavia Odense


Lavia Odense Handicap Idræts-forening

Mandag fra 14-17..


Har vi 3 modne damer og 1 herre, der er frivillige hjælpere. De kommer og er parate til at give en hjælpende hånd, til evt. af og påklædning o. lign. (de kan dog ikke betragtes som personlige hjælpere).     

 

De frivillige hjælpere sørger også for, at der bliver brygget kaffe, som kan købes for 3 kr , og kan nydes i hyggeligt samvær.   

 

Det varme vand i bassinet betyder, at det er nemmere at bevæge muskler og led, som det ellers kan være vanskeligt at få i gang. Vandets opdrift hjælper også med nogle bevægelser, som det uden for vandet kræver større kræfter at udføre.           

 

Man behøver ikke at være handicappet for at være medlem på et svømmehold, men er man handicappet, er der mulighed for gennem frivillige hjælpere bl.a. at blive hejst ned i vandet, hvis man ikke er i stand til at gå ned ad trappen.                 

 

Behovet for træning i vandet spænder vidt afhængig af den enkeltes behov. Det betyder, at der sker en masse forskellige aktiviteter som at gå langs bassinkanten, flyde, svømme, lave cyklebevægelser eller alle mulige bensving, arm- eller kropsbevægelser i vandet. Der er forskellige hjælpemidler for at kunne holde sig oppe i vandet eller til at træne med.                 

 

Noget af det bedste er, at der de sidste 10 minutter af svømmetiden åbnes for massagedyserne i vandet - og så er der dømt WELLNESS!Velkommen til Højme varmtvandssvømning

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus